Meedenken met de gemeente over het isolatieplan?

HYA ontving een ‘Save de Date’ uitnodiging van de gemeente Amsterdam om mee te denken over ‘het isolatieplan’. Het is een bijeenkomst gericht op bewoners(organisaties) met een focus op verduurzaming en er stond dat we het mochten doorgeven aan geïnteresseerden. Daarom delen we deze uitnodiging graag met u! Let op een update in de datum.

De uitnodiging van de gemeente Amsterdam:

Graag nodigen we u uit om met de gemeente Amsterdam mee te denken over het Isolatieplan. Veel Amsterdammers nemen al maatregelen om hun woning energiezuiniger te maken. De gemeente ondersteunt Amsterdammers daar op verschillende manieren bij én werkt daarnaast aan een toekomstgericht plan over het beter isoleren van woningen in Amsterdam op de lange termijn. Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over het Isolatieplan en gaan we graag met u in gesprek over uw ervaringen, kennis en ideeën, waardoor we het plan nog beter kunnen maken.

Wanneer: woensdag 8 februari 19:00-21.30 uur
Voor wie: bewoners(organisaties) met een focus op verduurzaming

Waar: MidWest, Cabralstraat 1, 1057 CD Amsterdam

UPDATE

Wegens omstandigheden heeft de gemeente  de bijeenkomst van 8 februari een week verplaatst naar 15 februari. Het tijdstip en de locatie blijven hetzelfde.
Had u zich al aangemeld? Dan vraagt de gemeente of u zich opnieuw aan kunt melden via het volgende formulier: https://forms.gle/vrhs41H9bdQjh6EV6 

Wanneer: woensdag 15 februari 19:00-21.30 uur
Voor wie: bewoners(organisaties) met een focus op verduurzaming
Waar: MidWest, Cabralstraat 1, 1057 CD Amsterdam
Excuses voor de verwarring.

Er volgt later meer informatie over het programma en de thema’s van de bijeenkomst. We hopen dat u mee wilt doen.

Schroom bovendien niet om deze uitnodiging te delen met andere geïnteresseerden.

Meer over HYA

Woningcorporatie in metropoolregio amsterdam

Voor alle huurders in amsterdam


Ontvang de nieuwsbrief