Huurders Ymere Amsterdam biedt verschillende scholingen en trainingen aan de bewonerscommissies aan. We volgen hierbij de actuele ontwikkelingen (nieuwe kennis), de vraag van de bewonerscommissies en de knelpunten die uit gesprekken met de commissies naar voren komen.

Tijdstip van de workshops: 19:00 tot 21:30 uur of 19:30 tot 22:00 uur.
Locatie: !WOON, Nieuwezijds Voorburgwal 32
Aanmelden: info@hya.nl

Aan deelname van deze cursussen zijn geen kosten verbonden.
Wel verwacht HYA dat u daadwerkelijk komt als u zich heeft aangemeld. We moeten namelijk kosten maken om de cursussen te verzorgen. De workshops / trainingen gaan alleen bij voldoende deelname door. Uw deelname wordt per mail of post bevestigd.

Cursusoverzicht 2019

De volgende cursussen worden de aankomende tijd aangeboden:

12 juni, 19:30 – 22:00u
Overleggen met Ymere
Bewonerscommissies zijn vaak in de positie dat zij moeten onderhandelen met Ymere om zaken naar wens van de bewoners voor elkaar te krijgen. Onderhandelen is een techniek. Met goede voorbereiding kom je een heel eind.
In deze workshop wordt gaan de bewoners zelf aan de slag, onder begeleiding van een deskundige, om te oefenen met overlegvaardigheden. Hoe kom je in de bewonerscommissie tot een gezamenlijk standpunt en hoe zorg je dat dit ook bij Ymere goed aankomt en resultaten oplevert.

Digitale scholing: thuis achter uw eigen pc

U kunt ook kiezen voor een digitale scholing. U kunt dan direct en vanuit huis aan de slag.
Lees meer over digitale scholingen (E-learning) >>

Meer informatie en aanmelden voor cursussen?
Neem contact op met het secretariaat van HYA >>