Aanmeld- en andere formulieren

Op deze pagina vindt u zowel het Aanmeldformulier erkenning bewonerscommissie als het Jaarverslag Bewonerscommissies en het Formulier aanvraag vergoeding bewonerscommissie. 

Als bewonerscommissie bent u voor verhuurder Ymere de eerste gesprekspartner. Of het nu gaat om het oplossen van overlast, de afrekening van servicekosten of het bespreken van renovatieplannen. U hebt als bewonerscommissie meer rechten dan als individuele huurder. Wilt u een bewonerscommissie oprichten? Meld u zich dan aan bij Huurders Ymere Amsterdam (HYA).

Aanmelden en erkenning bewonerscommissie

Formulieren bewonerscommissie

Om erkend te worden als bewonerscommissie kunt u het aanmeldformulier inclusief toelichting downloaden, invullen en retourneren aan HYA.

Download het aanmeldformulier erkenning bewonerscommissie als pdf.

Jaarverslag Bewonerscommissies en formulier aanvraag vergoeding bewonerscommissie
Tweemaal per jaar kunnen alle door HYA erkende bewonerscommissies een vergoeding aanvragen. Vul het formulier in en stuur het ons toe in januari en juli. Let op, vermeld het jaar en de periode waarvoor u de vergoeding aanvraagt! U krijgt hier ook altijd een mail over van HYA, daarin vindt u ook de aanvraagformulieren.

PDF

Download het Jaarverslag Bewonerscommissies als pdf, download ook het formulier aanvraag vergoeding bewonerscommissie als pdf: vul alle gevraagde gegevens in en stuur beide formulieren op naar HYA. U kunt het ingevulde formulier ook fotograferen en naar info@hya.nl mailen.

Word

Of download het Jaarverslag Bewonerscommissie als Word-document, download ook het formulier aanvraag vergoeding bewonerscommissie als Word-document: vul alle gevraagde gegevens in en stuur beide formulieren op naar HYA.