Aanmeld- en andere formulieren

Home 9 Bewonerscommissies en huurdersverenigingen 9 Aanmeld- en andere formulieren

Op deze pagina vindt u het Aanmeldformulier Erkenning Bewonerscommissie (voor als u een bewonerscommissies wilt worden). En u vindt hier het Jaarverslag Bewonerscommissies en het Formulier aanvraag vergoeding bewonerscommissie (voor als u al een door HYA erkende bewonerscommissie -of huurdersvereniging- bent).

Als bewonerscommissie bent u voor verhuurder Ymere de eerste gesprekspartner. Of het nu gaat om het oplossen van overlast, de afrekening van servicekosten of het bespreken van renovatieplannen. U hebt als bewonerscommissie meer rechten dan als individuele huurder. Wilt u een bewonerscommissie oprichten? Vult u dan het formulier in en stuur het op naar HYA! Heeft u al een door HYA erkende bewonerscommissie (of huurdersvereniging) dan kunt u financiële bijdragen aanvragen via het jaarverslag en de aanvraag vergoeding.

 

Aanmeldformulier Word

Om erkend te worden als bewonerscommissie kunt u het aanmeldformulier inclusief toelichting downloaden, invullen en retourneren aan HYA.

Download de handleiding rondom erkenning aanmeldformulier in Word.

Download het aanmeldformulier erkenning bewonerscommissie in Word.

 

Jaarverslag en aanvraag vergoeding in pdf

Tweemaal per jaar kunnen alle door HYA erkende bewonerscommissies een vergoeding aanvragen. Vul het formulier in en stuur het ons toe in januari en juli. Let op, vermeld het jaar en de periode waarvoor u de vergoeding aanvraagt! U krijgt hier ook altijd een mail over van HYA, daarin vindt u ook de aanvraagformulieren
Download het Jaarverslag Bewonerscommissies als pdf, download ook het formulier aanvraag vergoeding bewonerscommissie als pdf: vul alle gevraagde gegevens in en stuur beide formulieren op naar HYA. U kunt het ingevulde formulier ook fotograferen en naar info@www.hya.nl mailen.

Jaarverslag en aanvraag vergoeding in Word

Of download het Jaarverslag Bewonerscommissie als Word-document, download ook het formulier aanvraag vergoeding bewonerscommissie als Word-document: vul alle gevraagde gegevens in en stuur beide formulieren op naar HYA.

Meer over HYA

Woningcorporatie in metropoolregio amsterdam

Voor alle huurders in amsterdam


Ontvang de nieuwsbrief