Nieuw lid voor de FAH

De Federatie Amsterdamse Huurderskoepels (FAH) heeft er een nieuw lid bij: Amsterdamse Huurders van Woonzorg (AHW).

De Federatie Amsterdamse Huurderskoepels is het samenwerkingsverband van huurderskoepels van Amsterdamse woningcorporaties waar HYA ook in zit. De FAH komt op voor de bescherming en de belangen van deze tienduizenden corporatie huurders. Zo vertegenwoordigt de FAH al deze corporatiehuurders in de onderhandelingen over de prestatieafspraken met de gemeente en de Amsterdamse woningcorporaties (AFWC).

Met ingang van deze maand verwelkomt de FAH Amsterdamse Huurders van Woonzorg (AHW) als nieuw lid van de FAH. Voorzitter van de AHW, Rob Mulder zegt hierover: “Wij willen als AHW graag deel uitmaken van de FAH omdat wij met de andere koepels kunnen optrekken in het gezamenlijk behartigen van de belangen van alle corporatiehuurders en in het bijzonder de belangen van de groep oudere huurders.fah

Voorzitter van de FAH, Peter Weppner zegt hierover: “Wij zijn blij met de AHW omdat zij expertise inbrengen op het gebied van huisvestiging voor ouderen. Een onderwerp dat in het centrum van de aandacht staat door de regeringsplannen en de ideeën van corporatie directeuren.”

Wilt u meer artikelen over de FAH lezen die HYA heeft geschreven? Kijk hier.

 

 

Meer over HYA

Woningcorporatie in metropoolregio amsterdam

Voor alle huurders in amsterdam


Ontvang de nieuwsbrief