Dit is het privacy- en cookiebeleidsdocument van Stichting Bewonersorganisatie Huurders Ymere Amsterdam, hierna te noemen Huurders Ymere Amsterdam. In dit privacy- en cookiedocument leest u meer over hoe Huurders Ymere Amsterdam persoonlijke gegevens gebruikt.

Privacybeleid

Het privacybeleid is van toepassing op alle data die we verkrijgen via de website huurdersymere.amsterdam en op persoonsgegevens die we ontvangen via mailverkeer, abonnementen op de nieuwsbrief, evenementen en activiteiten of andere manieren waarop wij persoonlijk met u in contact komen. Huurders Ymere Amsterdam verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Telecommunicatiewetgeving.

Vertrouwelijk

Huurders Ymere Amsterdam gebruikt alleen gegevens die vrijwillig zijn gegeven. Persoonsgegevens worden vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld. Huurders Ymere Amsterdam verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, noch verkoopt het persoonsgegevens. Persoonlijke gegevens worden administratief verwerkt en alleen gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van onze dienstverlening en activiteiten.

Afmelden

Als u geen prijs meer stelt op informatie over onze dienstverlening en activiteiten dan kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden. U kunt daarvoor gebruik maken van de afmeldlink in de nieuwsbrief. Ook kunt u zich via het mailadres info@huurdersymere.amsterdam afmelden of per brief, gericht aan Huurders Ymere Amsterdam, Nieuwezijds Voorburgwal 21 1e, 1012 RC Amsterdam.

Cookiebeleid

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Bezoekersaantallen

Wij gebruiken cookies om inzicht te krijgen in bezoekersaantallen en populaire pagina’s op onze site. Zo wordt via onze website een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de ‘Analytics’-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Geen trackingcookies

Cookies worden ook wel ingezet om een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Zo’n profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn voor commerciële doeleinden. Dit zijn zogeheten trackingcookies. Van deze trackingcookies maakt deze site geen gebruik.

Tip: ruim in uw browser zo nu en dan alle cookies op!