Tips over ventileren, gas en geld besparen en gevaar voorkomen

Wist u dat ventileren goed is voor uw gezondheid en echt niet zo duur hoeft te zijn? Wist u dat u gas kunt besparen door de temperatuur van uw cv-ketel zelf te verlagen? En wist u dat mensen van alles bedenken om minder gas te verbruiken, maar daarbij zelf flinke risico’s lopen?

Het zijn stuk voor stuk belangrijke onderwerpen. En Ymere heeft hier goede duidelijke berichten over geschreven waar we graag aandacht voor vragen.

Zo verlaagt u de temperatuur van uw cv-ketel en bespaart u gas

tips gasmeter

Flink op gas besparen? Het is vaak mogelijk om de verwarmingstemperatuur van uw cv-ketel te verlagen. Maar doe het goed en doe het veilig. In dit artikel leggen ze in een paar simpele stappen uit hoe u dit kunt doen.
Bekijk het artikel op de website van Ymere

 

Ventileren is goedkoper dan u denkt

tip ventileren

Denkt u dat u uw ramen, deuren en ventilatieroosters dicht moet houden om geld te besparen? Maar dat is niet zo, want het scheelt niet veel geld. En door alles dicht te houden wordt het huis vochtig, met schimmel tot gevolg. Met een potdicht huis bespaart u kortom alleen op uw gezondheid.
Bekijk het artikel op de website van Ymere

 

Iets anders dan gas gebruiken? Pas op!

tips

Mensen bedenken van alles om minder gas te verbruiken en nemen daarbij een groot risico. Sommige situaties kunnen namelijk brand veroorzaken of leiden tot een koolmonoxidevergiftiging.
Bekijk dit artikel op de website van Ymere

 

Meer over HYA

Woningcorporatie in metropoolregio amsterdam

Voor alle huurders in amsterdam


Ontvang de nieuwsbrief