Demonstreer mee op 17 oktober!

Aanstaande zondag 17 oktober organiseren verschillende organisaties wederom een grote demonstratie voor het recht op betaalbaar wonen. Samen willen we het geluid voor het recht op betaalbaar wonen zo luid mogelijk laten horen. Zodat de politiek gaat kiezen voor goede en betaalbare huurwoningen. We hopen dat jij er ook bij bent. Op 17 oktober om 14 uur in het Afrikaanderpark in Rotterdam. Met zo veel mogelijk huurders en huurdersorganisaties willen we de roep om beter woonbeleid luid laten horen. Doe mee!

Praktische informatie

Hoe je in het Afrikaanderpark komt, welke faciliteiten er zijn voor mensen met mobiliteitsbeperkingen en wat na de manifestatie de looproute is van de demonstratie lees je op de website van Woonopstand. Deze informatie wordt in de komende dagen verder aangevuld.

Verzamelpunt in Rotterdam

Voor leden van en betrokkenen bij de Woonbond is er een verzamelpunt: op de stoep tegenover Het Gemaal Op Zuid (Pretorialaan 141). HYA is bij de Woonbond aangesloten. Vanaf 13 uur zijn er mensen van de Woonbond daar aanwezig, met een duidelijk herkenbare Woonbondvlag. Hier kun je actiemateriaal (zoals borden) ophalen en mensen ontmoeten om samen mee te lopen. 

Meedoen als vrijwilliger

Veel vrijwilligers zijn hard aan het werk om van de Woonopstand een succes te maken. Ook op de dag zelf zijn er vrijwilligers nodig om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Wil je daarbij meehelpen? Kijk dan hier.

Doneren

Voor een grote demonstratie is uiteraard ook geld nodig. Voor bijvoorbeeld drukwerk, geluid, en een podium. Kun je niet komen demonsteren, maar steun je de demonstratie wel? Of kom je wel en wil je juist daarom bijdragen? Kijk dan hier, alle beetjes helpen!

Meer over HYA

Woningcorporatie in metropoolregio amsterdam

Voor alle huurders in amsterdam


Ontvang de nieuwsbrief