Excursie 2022

Eindelijk mochten en konden we dan weer een uitje organiseren en omdat het al zo lang geleden was dat dat kon, moest het maar ‘op chique’. En dat hebben we gedaan!

Rond kwart voor drie verzamelden we ons op het Professor Tulpplein voor het Amstel Hotel. Het weer was goed en de stemming prima. Om kwart over drie stapten we aan boord van een grote salonboot. De rederij had niet goed begrepen wat de bedoeling was, maar met hulp van personeel van het Amstel Hotel en de bemanning van de boot had iedereen toch snel een zitplaats in plaats van een staanplaats. De sta-tafels die bleven waren wat ongelukkig opgesteld waardoor het een uitdaging was om iedereen van een drankje te voorzien. Gelukkig liep alles na een half uur op rolletjes en genoten alle aanwezigen van lekkere hapjes, het uitzicht vanaf het water op Amsterdam en elkaar. Er werd wat afgepraat!

Tevreden

Na de zoete hapjes verschenen de hartige versnaperingen en na twee uur meerden we weer aan aan de steiger bij het Amstel Hotel. Tot ieders grote verrassing gingen we daar dineren in de Spiegelzaal. Prachtige ronde tafels stonden opgesteld en door het attente personeel werd een bijzonder en heel lekker diner geserveerd, uiteraard met drankjes naar wens. Zo rond half negen gingen alle aanwezigen weer huiswaarts met een tevreden gevoel dat de excursie 2022 wel gelukt was.

Zo kijken we terug op een zeer geslaagde 25e juni 2022. Zou het volgend jaar weer lukken? We duimen maar dat corona ons niet langer zo in de greep houdt!

Meer over HYA

Woningcorporatie in metropoolregio amsterdam

Voor alle huurders in amsterdam


Ontvang de nieuwsbrief