Tuinfestival zoekt tuinen en talenten

Het heerlijke tuinfestival Struinen in de Tuinen komt naar Amsterdam Nieuw-West. Ze zoeken nog talenten en tuinen om ook van dit festival een mooi succes te maken.

Op zondag 6 september openen Amsterdammers hun tuinhekken voor een corona-proof editie van Struinen in de Tuinen. Tussen 12:00 en 17:00 uur kun je in eigen buurt op podiumkunstsafari. Struin door ruime tuinen, binnenplaatsen en gemeenschappelijke tuinen en ga zo maar door. Kies je voor intieme luistermuziek, spannende improtheater of juist voor imposante dansers? Of ga je op zoek naar een talentvolle cabaretière beschut onder de appelboom? Lokale acts geven elk drie optredens van 30 minuten, waardoor er genoeg tijd is voor meerdere shows. Alle tuinen zijn gratis en zonder reservering te bezoeken!

TUINEN GEZOCHT

Wil jij jouw buitenruimte omtoveren tot podium voor lokaal talent? Meld je aan https://struinenindetuinen.nl/amsterdam-nieuw-west/aanmelden/locatie voor 20 juli 2020!

TENTEN GEZOCHT

Sta jij graag met je act in een zonnige spotlight? Dan zijn we ook op zoek naar jou! Meld je aan https://struinenindetuinen.nl/amsterdam-nieuw-west/aanmelden/artiest voor 20 juli 2020!

INFO OVER STRUINEN IN DE TUINEN NIEUW WEST

Zondag 6 september 2020
12:00 – 17:00 uur
Facebook
Talent of tuin aanmelden kan tot 20 juli 2020
https://struinenindetuinen.nl/amsterdam-nieuw-west

Struinen in de tuinen

Meer over HYA

Woningcorporatie in metropoolregio amsterdam

Voor alle huurders in amsterdam


Ontvang de nieuwsbrief