1 graadje minder warm kan 100 euro schelen

Experts schatten dat de energierekening voor een gemiddeld huishouden in 2022 wel 500 euro hoger kan uitvallen dan normaal. Uw huurdersorganisatie HYA maakt zich druk om energiearmoede en is met Ymere in gesprek hierover. We zetten (samen met de Samenwerkende Huurders organisaties Ymere: SHY) in op een versnelling van investeringen door Ymere en op het compenseren van mensen met een woning met een slecht energielabel. Maar natuurlijk is het ook belangrijk om zelf goed te kijken waar u kunt besparen. U kunt veel doen om de maandelijkse lasten te verlagen, ook als u weinig geld hebt voor aanpassingen in uw woning. 

Beperk waar mogelijk de energiekosten en maak gebruik van de tips in de onderstaande video. En de energiecoaches van !Woon kunnen u gratis van advies voorzien tijdens een gesprek bij u thuis of online. Zie daarvoor de tekst onder de video.

Voor praktische tips, bekijk onderstaande video

Gratis advies en bespaarcadeau’s

Heeft het filmpje u nieuwsgierig gemaakt en wilt u meer weten? Nodig dan een Energiecoach uit via deze link. U ontvangt dan ook gratis bespaarproducten zoals radiatorfolie of ledlampen.

Bron: Stichting !Woon

Meer over HYA

Woningcorporatie in metropoolregio amsterdam

Voor alle huurders in amsterdam


Ontvang de nieuwsbrief