Online Samenwerken

Home 9 Toolkit Achterban bereiken 9 Online Samenwerken

Er zijn vele manieren om online samen te werken. Denk aan online bijeenkomsten via de computer. Of aan samenwerken in documenten. Op deze pagina vind je daar meer informatie over. Zodat ook jij het makkelijk kunt organiseren!

Maak hier je keuze over welk onderwerp je meer wilt weten.

Samenwerken in de cloud

Zoek je een manier om kosteloos bestanden te delen en samen te werken aan documenten? Denk dan aan een cloud-oplossing. Lees hier meer over »

Mailprogramma’s online

Als je nog geen mailbox online hebt, of als je een nieuwe wilt, bijvoorbeeld met een mailadres voor je bewonerscommissie kun je dat makkelijk en kosteloos regelen via een online mailprogramma. Het aanbod is groot. In dit artikel  van de Consumentenbond vertellen ze over de voor- en nadelen van G.mail, Outlook en Yahoo.

Lees het artikel hier »

Inloggen bij een Teams-vergadering online

De meeste van ons hebben ervaring met online vergaderen via Teams. Maar mocht je het nog nooit gedaan hebben, of iemand kennen die het nog nooit gedaan heeft. Download dan dit stappenplan!

Download stappenplan Inloggen bij een Teams-vergadering 

Een Microsoft Team vergadering aanmaken

Ben je nog niet zo goed in het aanmaken van een vergadering, de deelnemers uitnodigen en de instellingen van de vergadering regelen? Kijk dan even naar dit filmpje. Wij vinden dat deze dame het goed uitlegt.

Meer over HYA

Woningcorporatie in metropoolregio amsterdam

Voor alle huurders in amsterdam


Ontvang de nieuwsbrief