nieuwjaarstoespraken

Home 9 nieuwjaarstoespraken

Begin was er weer een plezierig samenzijn van HYA-bewonerscommissies tijdens een goedbezochte nieuwjaarsreceptie. Nadat restaurant Aknathon volgestroomd was, trapte oud-voorzitter Jan van de Roest af met een speech waarin hij terugblikte op 2016. Daarna nam de nieuwe voorzitter Peter Weppner het stokje over en focuste op het komend HYA-jaar.

Jan van de Roest benoemde de resultaten die HYA in 2016 behaald heeft in het overleg met Ymere en met andere organisaties, maar ook de onverwachte krimp waarmee het bestuur te maken kreeg. Verder benadrukte hij de aandacht die de nodig is om de sociale woningvoorraad op peil te houden.
Lees de hele toespraak van Jan van de Roest (pdf)

Peter Weppner ging onder meer in op de toekomstige taakverdeling binnen het HYA-bestuur, de manier van overleg met de achterban en met Ymere, en kwam terug op het belangrijke speerpunt voor 2017 waaraan Jan van de Roest ook refereerde: het behoud van de sociale woningvoorraad.
Lees de hele toespraak van Peter Weppner (pdf)

Daarna was het tijd voor een gezamenlijke toost, een ontspannen samenzijn en aansluitend een heerlijke Indische maaltijd.

   

Meer over HYA

Woningcorporatie in metropoolregio amsterdam

Voor alle huurders in amsterdam


Ontvang de nieuwsbrief